vrijdag 11 april 2008

BUURTBEMIDDELING PRINS ALEXANDER


Nieuws van Buurtbemiddeling Prins Alexander

Zes nieuwe bemiddelaars
De basistraining in maart 2008 heeft zes nieuwe buurtbemiddelaars opgeleverd.
Het totale team van Prins Alexander, verdeeld over drie subteams, bestaat thans uit 42 mensen.
Met dit aantal gecertificeerde, actieve bemiddelaars en coaches kan Buurtbemiddeling aan de vraag om bemiddeling bij burenconflicten uit Prins Alexander voldoen.

Samenstelling team
Gezien de bevolkingssamenstelling in de deelgemeente heeft het team behoefte aan meer mensen van verschillende etnische achtergronden. Mensen met andere roots dan alleen Nederlandse, zoals bijvoorbeeld een Turkse, Antilliaanse, Marokkaanse, Surinaamse, Aziatische of andere etnische achtergrond zijn van harte welkom! Het is in dit werk wel van belang dat u de Nederlandse taal goed verstaat en spreekt.

Jaarverslag 2007
Inzet van Buurtbemiddeling bij burenconflicten wérkt. In 2007 werd driekwart van de aangemelde zaken naar tevredenheid van beide buren opgelost.
Het jaarverslag van Buurtbemiddeling Prins Alexander 2007 is uitgebracht. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent in dan kunt u dit telefonisch opvragen. U kunt het ook via de website downloaden.
Indien u naar aanleiding van dit jaarverslag geïnteresseerd raakt om ook als buurtbemiddelaar aan de slag te willen gaan, of wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Buurtbemiddeling, neem dan contact met ons op.
Het telefoonnummer van Buurtbemiddeling Prins Alexander is 010 456 04 09; e-mail adres: prinsalexander@buurtbemiddeling.org.

>>ga naar website BOO....

Geen opmerkingen: