maandag 5 mei 2008

SENIOREN VIERDAAGSE 2008


Heeft u zin om vierdagen een mooie wandeling in groepsverband te maken waar de gezelligheid voorop staat? Deze wordt gehouden van maandag 16 juni t/m donderdag 19 juni 2008.

Voor deze editie hebben de organisatoren voor een iets andere opzet gekozen dan de voorgaande jaren, namelijk tijdens de eerste drie dagen wordt er gemiddeld 90 minuten gewandeld

Na de wandeling krijgen de deelnemers een kopje koffie of thee aangeboden hierna kunnen zij uitgerust naar huis. Ten tijde van het schrijven van dit stukje is het nog niet helemaal zeker of halverwege de wandeling een kleine drinkpauze ingelast zal worden. Het wandeltempo is zodanig dat mensen met een rollator en in rolstoel zitten gewoon aan deze 4-daagse kunnen deelnemen.

Medailles en certificaten
De laatste dag zal er 45 minuten gewandeld worden bij binnenkomst krijgen de deelnemers eerst een kopje koffie of thee. Daarna worden de medailles uitgereikt aan hen die alle vier de dagen meegelopen hebben. Degene die één, twee, of drie dagen mee gelopen hebben ontvangen een certificaat. Na deze plechtigheid is het tijd voor een uitgebreide lunch met alles erop en eraan. De lunch zelf krijgt een muzikale omlijsting van Freddy Luskens die accordeonmuziek in Oostenrijkse stijl ten gehore zal brengen.

De startlocaties die gelijk als finishlocaties dienen zijn:
· maandag: de Hofstee, Pres. Rooseveltweg 22,
· dinsdag: de 5-Havens, Zevenkampse Ring 40,
· woensdag: de Schutse, Cordell Hullplaats 22 (de start is van maandag t/m woensdag om 13.30 uur)
· donderdag de kinderboerderij De Blijde Wei, Bergse Linker Rottekade, de starttijd hier is om 11.00 uur.

De inschrijfprijs per deelnemer is slechts € 10,--.
U kunt zich tussen maandag 26 mei en woensdag 11 juni laten inschrijven als deelnemer, dit kan tijdens kantooruren bij de balie’s van:
· Buurthuis de Molshoop, Sigrid Undsetweg 300.
· De 5-Havens, Zevenlampse Ring 40.
· De Schutse, Cordell Hullplaats 22 en de Hofstee, Pres. Rooseveltweg 22.
>>Ga naar website BOO...

Geen opmerkingen: