zondag 5 juli 2009

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR DE STARTZATERDAG 2009






"alle aandachtvoor de jeugd"



Gelukkig bruist het plein op de Hesseplaats bij Open Hof bruist ook dit jaar weer van de gezelligheid op 19 september voor de zogenaamde startzaterdag. Sinds 2003 wordt er in Ommoord een spelletjesdag in september georganiseerd om de start van het culturele en kerkelijke seizoen in te luiden. Startzaterdag is een wat kleinschaliger evenement als Koninginnedag, maar daardoor niet minder gezellig en succesvol. De nadruk ligt op deze dag vooral op de spelletjes voor de jeugd.



De startzaterdag zal wederom worden georganiseerd door Open Hof, Oranjestichting ‘De Aandacht’ en Brasserie ‘de Verandering’ met ondersteuning Stichting Buurtwerk Alexander (SBA). We hopen natuurlijk dat er veel kinderen komen, en veel bezoekers die komen meegenieten van de gezelligheid en op deze manier weer een dag aan te bieden met een ouderwets dorpsplein gevoel.



Natuurlijk kan deze dag alleen slagen als we weer veel hulp krijgen van vrijwilligers. Als er nog jongeren, oudere jongeren en ouderen zijn die mee willen helpen om ook dit jaar, de startzaterdag weer tot een groot succes te maken geef je dan op middels een emailtje naar Rianne: r.weevers@oranjestichtingdeaandacht.nl

Geen opmerkingen: