zondag 22 maart 2009

MAKE A DIFFERENCE DAYOp zaterdag 21 maart j.l. werd de nationale vrijwilligersdag gehouden.

Ook in onze deelgemeente vrijwilligers aan de slag o.a. bin het ontmoetingscentrum Prinsenhof, de speeltuinvereniging Kralingse Veer, de Hofstee in Ommoord enz.

Aan het eind van deze succesvolle dag (waarvan u op 8 April om 20.30 uur een samenvatting kunt zien TV - Rijnmond) was er nog een gezellig samenzijn waar aan de vele vrijwilligers in onze deelgemeente een gezellig maaltijd werd aangeboden.

Robert Krul. voorzitter van de deelgemeente, memoreerde in zijn toespraak nog eens dat er in in de deelgemeente duizenden vrijwilligers actief zijn op alle mogelijke terreinen en dat is zeker een compliment waard.

Wat opviel was dat de opkomst aan de maaltijd wel erg gedomineerd werd door vrijwilligers die al wat op leeftijd waren. Wellicht een idee om volgend jaar eens nadrukkelijk aandacht te geven aan jongere vrijwilligers in onze deelgemeente, of die op een gratis maaltijd afkomen is natuurlijk de vraag, maar de vrijwilligerscout die op 1 april zijn werkzaamheden in de deelgemeente start, zal daar best wat op weten te vinden!

Geen opmerkingen: