zondag 22 maart 2009

UITBUREAU LAURENSNa een kille grijze winter verlangen veel mensen naar de zon. Een vakantie naar de zon vraagt wel wat voorbereidingen. Zeker als mensen ouder worden kan dat net te veel moeite zijn. Het UITbureau voor Ouderen, onderdeel van zorgaanbieder Laurens, neemt veel regelwerk uit handen en biedt volledig verzorgde vakanties naar de zon aan. Speciaal voor mensen vanaf 55 jaar. De zorg die het UITbureau voor Ouderen uit handen neemt bestaat uit vervoer van deur tot deur, mogelijkheden voor excursies en gastvrouwen die ter plaatse uw aanspreekpunt zijn. Het enige wat ├║ hoeft te doen is genieten van uw zonvakantie!

SPROOKJESACHTIG MARMARIS

In juni neemt het UITbureau voor Ouderen u graag mee naar Turkije. Aan een prachtige azuurblauwe baai, tussen de groen beboste bergen ligt het sprookjesachtige Marmaris. De vakantieplek waar Oost en West samenkomen en waar u ongekend gastvrij wordt onthaald. De 8-daagse reis naar Marmaris wordt aangeboden in de maand juni. De eerste vertrekdatum is zaterdag 13 juni. De tweede mogelijkheid is vertrek op zaterdag 20 juni 2009. Per reis kunnen maximaal dertig personen deelnemen. Wacht niet te lang, schrijf u in en geniet in het Turkse Marmaris.

UITBUREAU VOOR OUDEREN

Het UITbureau voor Ouderen van Laurens organiseert al jaren volledig verzorgde dagtochten en parels van voorstellingen speciaal voor mensen vanaf 55 jaar. De deelnemers praten nog lang enthousiast na over de volledig verzorgde arrangementen zoals musicals en opera. Ook dagtochten naar Madame Tussauds, een boottocht over de Linge en een onvergetelijke rondvlucht boven Rotterdam zijn erg populair!

Bent u geïnteresseerd in de reis naar Turkije of andere activiteiten van het UITbureau voor Ouderen, dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0800 588 66 78 (gratis).

Geen opmerkingen: