zaterdag 13 september 2008

THEECONCERT VOCALGROUP WE


Het repertoire van Vocalgroep We is divers, met de nadruk op musicalselecties. Het biedt de groep de mogelijkheid om naast het zingen ook - voorzichtig! - te acteren. De afgelopen jaren hebben zij een aantal selecties van musicals ingestudeerd. Hieronder vindt u er een aantal.
Les Misérables, The Phantom of the Opera, Cats, Aida, Saturday Night Fever, West Side Story, Rent.
In april heeft Vocalgroep We, drie zeer succesvolle jubileumconcerten uitgevoerd met de titel: Van Aïda tot The Wiz; musicals door de eeuwen heen. Uiteraard zal dit jubileumrepertoire de basis zijn voor dit theeconcert.

Zondag 28 september, Aanvang 14.00 uur, Toegang € 3.--

>>Ga naar website BOO.....

1 opmerking:

Anoniem zei

Mijn vrouw en ik gaan altijd naar de korenconcerten in de Romeynshof, zo ook naar het concert van Vocalgroup We op 28 september jongstleden. Helaas konden we het niet erg waarderen. Het koor zong erg vals en de choreografieën waren erg rommelig, we wisten vaak niet waar we moesten kijken omdat er teveel gebeurde op het podium. Slechte arrangementen ook. Helaas, we hebben het weleens beter gezien/gehoord. Wellicht kan de dirigent wat meer aandacht besteden aan de zuiverheid?
Overigens is de dvd die voor 10 euro wordt verkocht van zeer slechte kwaliteit: het geluid klopt vaak niet met het beeld en er zitten een aantal heel storende knippen in.
met vriendelijke groet,
Wim en Hetty