woensdag 13 januari 2010

EXPOSITIEMOGELIJKHEDEN ROMEYNSHOF


In het nieuwe jaar kunnen wijkbewoners en aankomende talenten zich weer aanmelden om hun kunst(werken) te laten zien in wijkgebouw Romeynshof. De ontmoetingsruimten het gebouwheeft een expositieruimte beschikbaar voor maximaal 16 schilderijen of kunstwerken.

De enige kosten die wij berekenen zijn voor de verzekering. (dan is uw werk verzekerd tegen vernieling en diefstal)

U kunt langs komen in de Romeynshof om u aan te melden of telefonisch: 010-420-40-99

NIEUWJAARSBORREL BOO


Vrijdag 8 januari organiseerde de BOO haar jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. De borrel is een uitgelezen moment voor de vele vrijwilligers in Ommoord om elkaar weer eens bij te praten.

Fons Tacq, voorzitter van de BOO, opende de gezellige bijeenkomst met een toespraak waarin hij nog eens terugblikte op het afgelopen jaar. De toespraak kunt u lezen door hier te klikken.

Speciaal noemde hij de mensen van de Historischecommissie HeideBes die het afgelopen jaar met veel succes een boekje hebben gepresenteerd over de 'oude' Ommoordeseweg. Voor hun inspanningen ontvingen zij een mooie bos bloemen.

Peter Pieterse, portefeuillehouder van de deelgemeente, zette vervolgens Theo v.d. Hart in het zonnetje door hem de Mia van Yperenonderscheiding te overhandigen. Theo ontving deze omdat hij dit jaar precies 20 jaar vrijwilligerswerk doet in de Wijktuin Ommoord, daarnaast organiseert hij wandelingen door o.a. de Wijktuin en het Ommoordse Veld. We gunnen hem deze onderscheiding dus van harte.

Foto's van de nieuwjaarsborrel kunt u zien op de website van de boo. www.boo.nl > fotogalerij.