dinsdag 5 februari 2008

WIJKSCHOUW OMMOORD


Een aantal leden van de werkgroep Breed Wijkbeheer, schouwen samen met de deelgemeente en medewerkers van de Gemeentewerf een aantal keer bepaalde punten in Ommoord.

Dit jaar was de nabespreking van de schouw op het Deelgemeentehuis. Onderweg naar deze plek gaven de drie vrijwilligers hun ogen eens goed de kost en legden alles wat ze tegenkwamen op foto vast. Hun looproute was: Van Citroenkruid naar halte Graskruid via Kruidenkant onder het A20 viaduct naar het Jupitergebouw. Terug van het Jupitergebouw zijn we overgestoken naar het Zadkinegebouw en via de Grassen weer naar metrohalte Graskruid.

Hun ruim 50 foto's geven zeker geen opwekkend beeld. Helaas kunnen we in deze Nieuwsbrief niet alle foto's laten zien. Maar er werd erg veel graffiti, vernielde hekken en rotzooi aangetroffen.

Maar gelukkig is er ook goed nieuws te melden. Nadat de foto's aan de medewerkers van de deelgemeente en de gemeentewerf waren getoond is het graffiti bij het metrostation Graskruid verwijderd en werd her en der in de wijk de vele bladeren die in het najaar waren blijven liggen eveneens verwijderd.

Geen opmerkingen: