zaterdag 29 maart 2008

BESTEMMINGSPLAN OMMOORD BUITEN DE RING

Burgemeester en wethouders van Rotterdam hebben het voorontwerp bestemmingsplan “Ommoord buiten de Ring” vrijgegeven voor vooroverleg met verplichte partijen zoals de provincie, DCMR, waterschap en leidingbeheer. Met de “Ring” wordt bedoeld: de President Rooseveltweg, de Martin Luther Kingweg, de President Wilsonweg en de John Mottweg.
B&W heeft de deelgemeente gevraagd om over dit bestemmingsplan een advies uit te brengen.
De deelgemeente wil hier graag de bewoners over raadplegen.

Het voorontwerp bestemmingsplan “Ommoord buiten de Ring” ligt met ingang van donderdag 13 maart 2008 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Prins Alexander aan het Prins Alexanderplein 25. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk reageren. Schriftelijke reacties moet u richten aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente Prins Alexander, Postbus 84205, 3009 CE Rotterdam.


Op woensdag 2 april komen de noordelijk en westelijk gelegen buurten aan bod (de Bessen-, Klaver- Varen en Rozenbuurt).

Meer informatie kunt lezen door
hier te klikken. (kies knop Wijkbeheer> Breed Wijkbeheer)

In de Havenloods van de afgelopen week stond op de deelgemeentepagina vermeld dat het bestemmingsplan is in te zien bij de stadwinkel aan het Alexanderplein en in het City-informatiecenrum aan de Coolsingel.
De BOO heeft gezorgd dat u niet zo ver weg hoeft, u kunt het rapport ook inzien in het Informatiepunt Ommoord, Romeynshof, Stresemannplaats 8. Geopend op maandag van 13.30 uur tot 15.30 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 11.30 uur en van 13.30 uur tot 15.30 uur.


>>ga naar website BOO....

Geen opmerkingen: