maandag 3 november 2008

Speeddaten met Woonbron leerzaam!Op maandag 20 oktober konden de klanten van Woonbron Prins Alexander ‘speeddaten’ met de medewerkers van Woonbron. Jaarlijks organiseert de Vereniging van Bewoners Commissies (VBC) samen met Woonbron een Themabijeenkomst. Dit jaar stond deze in het teken van klantgedrevenheid. Met het speeddaten konden klanten van Woonbron nader kennismaken met medewerkers van de vestiging en ideeën uitwisselen over het thema van de avond: ‘De klant is Koning!’.

Ruim 30 medewerkers van Woonbron en zo’n 125 klanten maakten van de gelegenheid gebruik om hun wensen en ideeën met elkaar te delen. Maar niet voordat er werd genoten van een smakelijk Captains Dinner. Tijdens de koffie vertelden de managers Klant (Jan van der Donk) en Stad (Ruud Klement) van Woonbron de aanwezigen wat zij in 2009 van plan zijn op het gebied van klantgedrevenheid. Vervolgens lieten de gasten in kleine groepjes tijdens drie speeddate-rondes medewerkers van Woonbron hun visie op klantgedrevenheid en hun wensen weten. Aan het eind van de avond werden de belangrijkste conclusies met de hele groep gedeeld, waarna het tijd was voor de afsluitende borrel.
Goof van den Heuvel, vestigingsdirecteur Woonbron Prins Alexander, kijkt terug op een leerzame avond. “Woonbron heeft de ambitie om steeds meer klantgedreven te gaan werken. Randvoorwaarde daarvoor is dat we weten wat er bij onze klanten leeft. Niet alleen voor wat betreft hun woning of woongebouw. Ook horen we graag of klanten tevreden zijn met hun directe leefomgeving. Vaak blijken er bij onze klanten goede ideeën te leven om de leefomgeving, samen met Woonbron en andere partijen (zoals de deelgemeente), te verbeteren. De speeddate leverde een stapel met ideeën op, die we goed gaan bestuderen en verwerken in ons jaarplan voor 2009”.

Woonbron Prins Alexander neemt de mening van haar klanten serieus en onderhoudt daarom een goede relatie met de VBC-PA, die de bewoners in Prins Alexander vertegenwoordigt. Eén van de afspraken die Woonbron maakte met de VBC is om jaarlijks een themabijeenkomst te organiseren.

Beste buur 2008
Na de speeddate verkoos het VBC-bestuur ook nog de beste buur 2008. De goede verdiensten van drie genomineerden werden voorgelezen en het hardste applaus bepaalde de winnaar. Deze eer was voor de 85-jarige heer H. Mailly van de Dawesflat, die ondanks zijn hoge leeftijd dag en zo nodig nacht klaarstaat voor zijn buren. Hij kreeg naast de eer een mooie bos bloemen en een cadeaubon.
>>Ga naar website BOO.....

Geen opmerkingen: