vrijdag 23 mei 2008

FOTOWEDSTRIJD OMMOORDSE VELD


De werkgroep Ommoordse Veld organiseert in het kader van het Groenjaar 2008 een fotowedstrijd.

Wie maakt de mooiste foto van het Ommoordse Veld ?

Op deze manier proberen wij aandacht te vestigen op hoe mooi het Ommoordse Veld is en er meer mensen naar toe te trekken.
Deelnemers kunnen per persoon 1 foto inleveren op briefkaartformaat, 10x15, op de achterzijde voorzien van naam, adres en inleverdatum en indien mogelijk tevens een digitale versie verzenden naar
info@boo.nl.

Tot 1 september kunnen de foto’s ingeleverd of opgestuurd worden naar Informatiepunt Ommoord, gevestigd in Wijkgebouw Romeynshof, Stresemannplaats 8, 3068 JL Rotterdam, telefoon 010-4555823, geopend op maandag van 13.30- tot 15.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 11.30 en van 13.30 uur tot 15.30 uur. Maandelijks wordt een selectie van de foto’s tentoongesteld in de Romeynshof.

Uit de ingezonden foto’s zal door een jury bestaande uit drie personen de uiteindelijke winnaar gekozen worden. De winnende foto wordt gepubliceerd en er wordt een ansichtkaart van gemaakt. Voor de winnaars zal er een prijs zijn.

We hopen dat u zelf zult meedoen aan de wedstrijd en dat u deze mail door zult sturen aan al uw vrienden en kennissen die mogelijk ook mee willen doen. We hopen in september heel veel prachtige foto’s te kunnen laten zien.

zie voor meer informatie
http://ommoordseveld.blogspot.com

Geen opmerkingen: