zondag 30 november 2008

VROUWEN PRATEN OVER SINTERKLAAS
Wat is de betekenis van het Sinterklaasfeest in Nederland? Hoe beleef je dat als je wiegje in Brabant, Suriname, Turkije of Iran stond? Hoe ga je er mee om in je eigen familie? Waar komt het Sinterklaasfeest vandaan en hoe zou het in de toekomst gevierd kunnen worden?

Op dinsdag 2 december van 9.00 tot 11.00 uur is er in de vergaderruimte van de Bewonersorganisatie Ommoord, Romeynshof een bijeenkomst voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden. Doel van de bijeenkomst is het uitwisselen van culturele tradities en levenservaringen. Op deze manier hopen we elkaar beter leren kennen. Iedereen is van harte welkom.

Elke dinsdagochtend komen de vrouwen bij elkaar. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Op 9 december staat het islamitische slachtfeest centraal en op 16 december het kerstfeest.

De bijeenkomsten worden georganiseerd door het ouderteam van stichting de Meeuw het opbouwwerk Ommoord en de bewonersorganisatie Ommoord. Meer informatie opbouwwerk Ommoord, tel 4200404 of emailadres:
opbouwwerk.ommoord@wanadoo.nl

>Ga naar website BOO......

Geen opmerkingen: