dinsdag 26 mei 2009

DUBBELCONCERT VAN 2 KOREN O.L.V. DIRIGENT ROB KLUMPES


Zondag 7 juni, aanvang 14.00 entrée: € 3 (Rotterdam- Stromen/Opmaatpas geldig)


Op deze middag kunt U genieten van vrouwenkoor ‘’De Merels’’ . Hoewel dit koor nog niet lang bestaat , is de motivatie en inzet om tot een mooie koorklank te komen, enorm groot ! De Merels brengen een repertoire van moderne Engelse liederen in verschillende stijlen.Ook het nederlands repertoire wordt niet vergeten . U hoort popsongs van Abba, the Mama’s & Papa’s , Marco Borsato, Boudewijn de Groot , Bette Midler en vele anderen.
Als intermezzo gaat alt Betty Lugthart, die nog niet zo lang geleden professioneel optrad, een paar prachtige jazz standards vertolken
Na de pauze volgt een optreden van shantykoor ‘’De Walzangers’’ . Behalve zeemansliederen wordt ook de stad Rotterdam bezongen in een aantal liederen, waaronder ‘’Mijn Rotterdam’’, ‘’Ketelbinkie’’ en ‘’Rotterdam Vitale Stad’’ uit de gelijknamige musical van Pouw Hofman. Ook nu zal een jazzy intermezzo plaatsvinden , met zanger René Stuurman.
Beide koren vinden elkaar tenslotte in de beroemde song van de musical ‘’Joseph’’ : ‘’Any Dream Will Do” en een prachtig lied van Abba ‘’The Way Old Friends Do’’. Uiteraard is meezingen door het publiek niet verboden, integendeel zelfs !

Geen opmerkingen: