zondag 21 februari 2010

PARKEERPROBLEMEN KRUIDENBUURT

Twee weken geleden stond er in het AD een artikel over de parkeerproblemen in de Kruidenbuurt. Bewoners die aan het woord kwamen waren van mening dat een oplossing zou zijn om betaald parkeren in te voeren in de wijk.

Wij ontvingen een mail van een bewoner uit Ommoord, die zich zorgen maakt omdat dit mogelijk de opmaat is om in heel Ommoord het betaald parkeren te gaan invoeren.

Citaat uit de mail:

Over een aantal jaren zal er niet alleen in de Kruidenbuurt maar in heel Ommoord betaald parkeren worden ingevoerd, omdat mensen uit de Kruidenbuurt zelf hun auto's in aanliggende gebieden gaan parkeren om niet te hoeven betalen , daar ontstaat parkeeroverlast,daar komt betaald parkeren etc.

De gebieden(en dus uiteindelijk heel Ommoord) waar betaald parkeren wordt ingevoerd zal uiteindelijk iedereen moeten gaan betalen voor parkeervergunningen waarbij nog steeds niemand de garantie heeft dat hij/zij in de buurt van zijn huis kan parkeren.

Gezinnen met 2 auto's (vaak nodig voor werk) kunnen voor hun 2e auto geen parkeervergunning krijgen en moeten maar zien dat ze hun auto ergens( ver weg van hun huis gratis kunnen parkeren). Een ander nadeel wordt dat visite ook moet gaan betalen.

De bewoner die de mail verzond heeft gevraagd of de BOO kan inventariseren wat bewoners denken van betaald parkeren in Ommoord.

Wij zijn benieuwd naar uw mening. U kunt deze zenden aan info@boo.nl

1 opmerking:

Unknown zei

Goedemiddag,

Waar zijn ze nou mee bezig allemaal.Natuurlijk is het niet leuk als je je auto niet kwijt kan.maar door dat de bewoners gaan zeuren daarover.Krijg je nu zulke reactie.
Welke??? Nou dat de gemeente zich gaat buigen over dit probleem.En daar vloeit dan uit,dat ook die bewoners moeten gaan betalen.Je zult dan zien,dat ook daar weer tegen wordt geprotesteerd door die zelfde bewoners.En dat willen ze ook niet.En heel Ommoord?? waar zoveel ouderen wonen,die al zo worden gekort op allerlei dingen.Gewoon niet doen.En laat Ommoord gewoon Ommoord blijven.Met het gewone klimaat van rust en ordelijk.Wij zijn toch geen Amsterdam of binnenstad Rotterdam.
Dus mijn mening.Gewoon een stukje lopen,is beter als iedere dag betalen.Dat verveeld echt veel sneller in je beurs.

Vriendelijke groet.