maandag 10 mei 2010

KONINGINNENDAG 2010 IN OMMOORD


Het was weer een geweldig feest, vorige week vrijdag op de Hesseplaats in Ommoord! Ondanks de regen in de ochtenduren kwamen mensen uit de wijde omtrek af op het spetterende Koninginnedagfeest georganiseerd door Oranjestichting “De Aandacht”.

Naast de bekende, altijd leuke, spelletjes waren dit jaar ook de pannakooi en klimmuur erg populair, Veel kinderen reden mee met de huifkar en er zijn weer een heleboel kinderen geschminkt naar huis gegaan. Ook de kindervrijmarkt werd druk bezocht en werd genoten van het live podium, met o.a. live optreden van Bea, Marjolein, Sandra, Shantykoor 't Kraaiennest en de kinderplaybackshow.

Met al die activiteiten hebben we ruim 750 euro opgehaald voorKinderboerderij “De Blijde Wei”. Samen met de opbrengst van Startzaterdag 2010 (op 18 september) zullen we hiermee oranje klompjes, bezempjes en schepjes aanschaffen voor de kleine bezoekers die willen meehelpen met het verzorgen van de dieren en het schoonhouden van het terrein.

We bedanken iedereen die ons geholpen heeft deze dag mogelijk te maken:

- Ten eerste onze medeorganisatoren: Brasserie De Verandering en Kerken van Open Hof

- Daarnaast al onze financiële sponsors: Gemeente Rotterdam, ComWonen, Comité Nationale Belangen, Woonstad Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht, Winkeliersvereniging Hesseplaats, Vestia, Woonbron, Euro-Rigging, Leyten, SBA, Wijkopzoomerteam Ommoord, John de Bloemenman, Groenteman Cor vd Polder en Jamin

- En natuurlijk ook alle vrijwilligers, zij zijn van onbetaalbare waarde om een dag als deze waar te maken.

Zonder jullie, kids & andere bezoekers, sponsors en helpers, was deze superdag niet mogelijk geweest!! En alle kinderen bedankt, dat jullie bij ons kwamen spelen.

Graag zien we iedereen weer op 18 september: Startzaterdag 2010, de opening van het Culturele Seizoen!

Foto’s van deze dag staan (binnenkort)op www.oranjestichtingdeaandacht.nl

Geen opmerkingen: