zondag 16 maart 2008

LEEFSTIJLEN OMMOORD


Verhalengroepen


De werkgroep Leefstijlen organiseert weer een verhalengroep in de Viersprong. Onder deskundige leiding komt de groep vier keer bij elkaar. Aan de hand van thema’s wisselen de deelnemers verhalen en levenswijsheden uit. Deelnemen aan een verhalengroep is een leuke manier om wat nieuwe mensen te leren kennen.

Op maandag 17 maart ’08 is de stijl van leven het onderwerp. Bent u een Bourgondisch type of richt u het leven toch liever wat soberder in. Voelt u zich aangesproken door de genoegens van het stadsleven of trekt u liever het groen in? Bent u liever in gezelschap of alleen? Woont u lang in het zelfde huis of verhuist u het liefst elk jaar? Houdt u van reizen of blijft u liever thuis?

De andere bijeenkomst hebben weer andere thema’s. Aan de groep doen ook een aantal mensen met een verstandelijke beperking mee van de Viersprong mee.

De bijeenkomsten van de verhalengroepen vinden plaats op maandagmiddag 17 en 31 maart en 7 en 14 april van 13.30 tot 15.30 uur in de Viersprong, John Mottweg 122 schuin tegenover de Toyatadealer in de Bloemenbuurt. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u bellen met opbouwwerk Ommoord, tel 4200404 of per emailadres:
opbouwwerk.ommoord@wanadoo.nl

Geen opmerkingen: