vrijdag 11 april 2008

OMMOORD OUDERENPROOF


U wordt uitgenodigd voor de slotbijeenkomst van het project ‘Ommoord Ouderenproof’ op:

woensdag 23 april 2008 van 16:00 tot 18:00 uur
inOpen Hof, Hesseplaats 221.

Zo’n 35 deelnemers aan het project Ommoord Ouderenproof – allen 55+ en bewoners van de wijk – verdiepten zich het afgelopen jaar in de mogelijkheden om op een prettige manier ouder te worden in de wijk Ommoord. In drie themagroepen onderzochten ze de mogelijkheden om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Het project leverde knelpunten en aanbevelingen op zoals ouderen van de wijk die ervaren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Deze resultaten zijn vastgelegd in een eindrapportage en een uitvoeringsplan. Met de uitkomsten van Ommoord Ouderenproof gaan organisaties belast met de zorg, huisvesting en welzijn van Ommoordse ouderen aan de slag. Een groep ouderen, de zogenaamde ‘waakhonden’ blijft actief om de uitvoering van de aanbevelingen te begeleiden en in de gaten te houden.

Tijdens de slotbijeenkomst presenteren de deelnemers aan het project de resultaten van ‘Ommoord Ouderenproof’ en overhandigen zij op feestelijke wijze het eerste exemplaar van de eindrapportage aan de voorzitter van de klankbordgroep, deelraadsvoorzitter de heer Robert Krul. Ook worden de leden van de ‘groep waakhonden’ voorgesteld.

Wij rekenen op uw belangstelling en begroeten u graag op woensdag 23 april.

Meer informatie is te vinden op
www.seniorenommoord.nl of www.boo.nl.


>>ga naar website BOO....

1 opmerking:

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.