dinsdag 13 januari 2009

NIEUWJAARSBORREL BOOVrijdag 9 januari hield de BOO de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Ook dit jaar kunnen wij weer terugzien op een genoeglijk en gezellig samenzijn.

Fons Tacq, voorzitter van de BOO memoreerde in zijn toespraak enkele memorabele feiten uit 2008. Bloemen waren er voor de mensen die het afgelopen jaar zeer succesvol waren met hun acties voor het Ommoordse Veld.

Verder werd afscheid genomen van Piet Ariëns die zich jarenlang actief heeft ingezet voor het Welkomstproject van de BOO. In de loop van de jaren heeft hij vele tientallen nieuwe bewoners in Ommoord mogen verwelkomen.

Ook werd afscheid genomen van Tineke Heidentrijk, ruim 12 jaar was zij bestuurlid van de BOO en behartigde daar de cluster Wonen. Zij was o.a. nauw betrokken bij de 'Toekomstvisie Ommoord'. Ook zij ontving bloemen, in een later stadium zal door het bestuur van de BOO afscheid van haar worden genomen.

Dankzij de medewerking van Ommoordse winkeliers kon er een verloting plaatsvinden van een groot aantal geschenken. De opbrengst van de loterij was ruim € 260,-- en werd overhandigd aan een vertegenwoordiger van de 'Werkgroep Zonder Naam'.

Foto's van deze avond kunt u bekijken op de website van de BOO www.boo.nl >fotogalerij>>Ga naar website BOO....

Geen opmerkingen: