dinsdag 13 januari 2009

TAIZÉVIERING IN OPEN HOF HESSEPLAATS
Zondagmorgen 18januari om 10. 15 uur is er voor het eerst een Taizéviering in Open Hof op zondagmorgen.

Het is een oecumenische viering waarin Brood en Wijn met elkaar gedeeld zullen worden onder leiding van ds Guus KoelmanDeze viering valt op de eerste dag van de week “van gebed voor eenheid ( van Christenen)”, die georganiseerd is door de Raad van Kerken in Nederland en de Evangelische Alliantie.

Het thema is Eén in Gods hand. In de viering wordt vrij gebruik gemaakt van teksten, die ons dit jaar aangereikt zijn uit Korea.Een Taizéviering wordt gekenmerkt door het zingen van eenvoudige en vaak herhaalde liederen, die met medewerking van de Open Hof Cantorij gezongen zullen worden.

Verder zijn er Bijbellezingen en (voor)beden. Na een korte overweging is er tien minuten stilte voor meditatie, waarin ieder persoonlijk zijn gedachten over het gehoorde kan laten gaan. Een weldaad in onze drukke wereld.Vanaf 12 januari kunt u op de website www.openhof-ommoord.nl de te zingen liedjes vinden en alvast beluisteren, zodat u voluit mee kan vieren.

Iedereen, die in het koor mee wil zingen kan hiervoor oefenen van 21.15 - 22.00 uur op woensdag 14 januari in Open Hof en op zondag 18 januari één uur vooraf, dus om 9.15 uur in Open Hof.U vindt Open Hof aan de Hesseplaats 221, er is ruime parkeergelegenheid.

Met de Calandlijn richting Nesselande stapt u uit op de Hesseplaats

>>Ga naar website BOO....

Geen opmerkingen: