maandag 9 februari 2009

FRIDTJOFNANSENSCHOOL


Afgelopen zaterdag 30 januari zijn de voorrondes gehouden voor het NK scholieren ski team op de skiberg in het Lage Bergse Bos. Het team van de Fridtjof Nansenschool heeft op deze koude winderige dag een goed resultaat behaald. Het viel niet mee om op de borstels die ook nog waren bevroren een goede tijd neer te zetten. Maar het team kon met een mooi resultaat en een beker huiswaarts keren. De jongens van het Fridtjof Nansen-skiteam ontvingen namelijk de prijs voor het meest opvallende team van de dag!! Een prijs om trotst op te zijn.

Afgelopen zaterdag 30 januari zijn de voorrondes gehouden voor het NK scholieren ski team op de skiberg in het Lage Bergse Bos. Het team van de Fridtjof Nansenschool heeft op deze koude winderige dag een goed resultaat behaald. Het viel niet mee om op de borstels die ook nog waren bevroren een goede tijd neer te zetten. Maar het team kon met een mooi resultaat en een beker huiswaarts keren.

De jongens van het Fridtjof Nansen-skiteam ontvingen namelijk de prijs voor het meest opvallende team van de dag!! Een prijs om trots op te zijn.

Meer informatie over de Fridtjof Nansenschool is te vinden op de website www.fridtjofnansenschool.nl

Geen opmerkingen: