zaterdag 4 april 2009

HULP BIJ BELASTINGAANGIFTE

Even leek het erop dat het dit jaar niet mogelijk zou zijn om 65+-ers uit Ommoord voor het eerst sinds jaren niet behulpzaam te zijn bij het invullen van hun belastingformulier.

Voorgaande jaren verleende de belastingdienst altijd medewerking door het beschikbaar stellen van een aantal laptops waarop gewerkt kon worden, maar dit jaar bleek op het laatste moment dat dit jaar niet kon.

Dankzij inspanning van de coördinator van het Informatiepunt Ommoord, Els Morks, en de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Alexander werd er toch nog een oplossing gevonden om alle mensen die zich hadden opgegeven te kunnen helpen.

In totaal hebben de vrijwilligers 230 mensen alleen een AOW en soms een klein pensioentje kunnen helpen en voor voor velen was het een aangename verrassing dat zij geld van de belastingdienst konden terug krijgen. Totaal kon er ca. € 46.000,-- worden terug gevraagd!!

Op deze plaats is een woord van dank aan de acht vrijwilligers van de BOO die aan het project hebben meegewerkt zeker op zijn plaats!



>>ga naar website BOO>>

Geen opmerkingen: