zaterdag 4 april 2009

OPZOOMEREN 2009

Dinsdag 14 April organiseert het WijkOpzoomerTeam Ommoord weer een voorlichtingsavond over alle mogelijkheden die er zijn om via een Opzommeractie uw buurt of straat te verfraaiien, maar ook hoe u de sociale contacten kunt aanhelen met uw buren. De avond wordt gehouden in Open Hof, Hesseplaats en begint om 19.30 uur uur.

Hieronder een overzicht van het aanbod in 2009

Het mooie weer komt eraan. Tijd om uw buren te ontmoeten, tijd om te Opzoomeren, tijd voor straatactiviteiten! Wat wordt het dit keer om uw straat vriendelijker, schoner of veiliger te maken? Samen de straat schoonmaken? Plantjesdag? Kinderspeeldag? Een straatdiner of...

AANBIEDING 1: WAARDEBON

Omdat we 15 jaar bestaan, krijgt u een waardebon van 175 euro met 15 euro (!) toeslag. Dus 190 euro voor de onkosten van uw straatactiviteit!

Vul de aanmeldkaart in en ga naar het aanmeldadres in uw wijk.

AANBIEDING 2: EEN KEETJE

Ook dit jaar staan onze keetjes voor u klaar: de speelkeet, kluskeet, dinerkeet en terraskeet. Elk keetje bevat een kant en klaar pakket voor uw straatactiviteit.

Kies een keetje en bel 213 10 55 om te reserveren.

Wilt u de waardebon? Dat kan! Wilt u een keetje? Dat kan! Wit u allebei? Ook dat kan!

Terraskeet: Alles voor een straatterras. Handig voor een braderie of barbecue.

Dinerkeet: Alles voor een straatdiner. Van tafels en stoelen tot bestek en borden.

Speelkeet: Een keet vol leuke spelletjes voor de kinderen in de straat.

Kluskeet: Alles om uw straat op te knappen. Van bezems tot gereedschap.


Kies een keetje en de dag. Bel Opzoomer Mee: 213 10 55

Meer over onze keetjes: www.opzoomermee.nl

De folder en aanmeldingsbon voor Opzoomeren 2009 kunt u hier downloaden, tevens een poster om voor uw raam te hangen klik hier Wilt u alle mogelijkheden in 2009 doorlezen klik dan hier.

Het bureau Opzoomer Mee heeft onder de noemer drie nieuwe folders van de Opzoomer Academie, uitgebracht, het gaat hier om trainingen voor straten die willen gaan Opzoomeren. U u kunt de volgende folders downloaden: toer, buurman en ontdek.


>>ga naar website BOO>>

Geen opmerkingen: