zaterdag 6 juni 2009

CURSUS ZUS&ZO OP ZOMERSCHOTEL


Zondag 21 juni is het weer zover…Stichting Buurtwerk Alexander organiseert dan voor de 12e keer het leuke gratis festival van bruisend Prins Alexander! De zussen van CurZus&Zo zijn er ook bij. Benieuwd naar wie zij zijn, geweldige ideeën voor cursussen of even willen snuffelen in het nieuwe aanbod van komend seizoen? Schroom dan niet om deze dag in onze tent langs te komen…

HetZomerschotel festival vindt zoals altijd plaats in het Prinsenpark, bij de skatebanen. CurZus&Zo zal deze dag een tent ‘bevrouwen’ met de zussen van CurZus&Zo. Naast de mogelijkheid ons eindelijk eens te ontmoeten, nieuwe ideeën voor cursussen aan te dragen of een kijkje te nemen in het cursusaanbod van het nieuwe seizoen, zal CurZus&Zo ook (een deel van) haar kunsten vertonen.

Voor iedere bezoeker is er de mogelijkheid om voor slechts € 5,- een eigen armband in ‘M Brace-let’ stijl te ontwerpen. In 30 minuten tijd kunt u uw eigen versie van deze trendy armband ontwerpen en dan loopt u er meteen weer helemaal hip bij op het festival! Geweldig toch? Voor die prijs?! Wees er snel bij, want OP = OP. Mocht u daarna of na het bezoeken van andere activiteiten tijdens de Zomerschotel, behoefte hebben aan een beetje ontspanning, loop dan vooral even onze tent binnen. Gertrude Rietveld is een professional op het gebied van stoelmassages & zij zal namens CurZus&Zo stoelmassages geven van 8 minuten…geheel GRATIS!

Kom dus 21 juni langs op het Zomerschotel Festival & vergeet niet een bezoekje te plegen aan onze tent. Tot dan?!

Kijk voor meer informatie op de website http://www.curzusenzo.nl/

Geen opmerkingen: