donderdag 11 maart 2010

BLAUWE ZONE PERKEERPLAATS G.B. SHAWPLAATS

De parkeerplaats aan de GB Shawplaats bij winkelpromenade Hesseplaats wordt medio maart tijdelijk ingericht als blauwe zone.

Het dagelijks bestuur van de Deelgemeente besloot onlangs om gedurende de bouwwerkzaamheden van De Hooghe Hes en de kerk, de parkeerplaats aan de GB Shawplaats en de parkeerplaats ten noorden van de C1000 tijdelijk als blauwe zone in te richten.

Op de parkeerplaatsen wordt blauwe belijning aangebracht. De blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur met een 2-uurszone aanduiding. Dit betekent dat bezoekers van de Hesseplaats op die parkeerplaatsen maximaal twee uurtjes mogen parkeren met gebruikmaking van een parkeerschijf. De parkeerschijven zijn verkrijgbaar in het winkelcentrum. Tot 1 april zullen overtreders een waarschuwing krijgen. Daarna riskeren automobilisten een boete van € 60,-.De parkeerplaatsen bij het winkelcentrum zijn vooral bedoeld voor mensen die hun dagelijkse boodschappen willen doen. Met de invoering van de blauwezone wordt even snel parkeren en boodschappen doen beter mogelijk gemaakt.De blauwe zone is tijdelijk en wordt opgeheven, medio 2011, nadat de bouwwerkzaamheden klaar zijn en de buitenruimte opnieuw ingericht is

Geen opmerkingen: