zondag 21 oktober 2007

BADMINTONCLUB OMMOORD ZOEKT LEDEN


Badminton Club Ommoord zoekt nieuwe leden en heeft daarom speciaal voor u een superactie! Wordt lid in 2007 en betaal geen inschrijfgeld t.w.v. € 15,=

Heeft u in de vakantie lekker op de camping of op het strand staan badmintonnen? En dacht u, het blijft leuk dat overslaan? Kom dan snel eens vrijblijvend met ons meespelen, want bij ons houdt u dat gezellige vakantie gevoel, terwijl u wel super gezond bezig bent!

Badminton is een individuele sport, maar door lid te worden van een vereniging wordt het een echte teamsport! Bij Badminton Club Ommoord kunt u op elk gewenst niveau komen sporten, we hebben dit seizoen weer diverse teams die meedoen in de competitie op verschillende niveau’s. Als de wedstrijden gespeeld worden, dan telt niet alleen de individuele score, maar ook de score die het team behaald heeft. Zo krijgen we dus een hele gezellige sport waar je niet alleen je best doet voor jezelf (individuele score) maar ook je teamleden aanmoedigt (teamscore).

Maar ook als u geen zin heeft om in een team te gaan spelen en gewoon gezellig op de maandag, woensdag of vrijdag een shuttle wil komen slaan dan is dit mogelijk. Bij Badminton Club Ommoord zijn namelijk ook een groot aantal leden lid welke geen competitie spelen, maar wel erg hun best doen om onderling super spannende wedstrijden te spelen! En als uw zoon of dochter het badmintonnen op de camping ook wel erg leuk vond ( en u dat net even iets sportiever vindt dan de Playstation, Game boy, X-box of de Wii), dan hebben we ook nog een hele leuke jeugdafdeling.

Dus wilt u gezellig en sportief bezig zijn, op hoog niveau, gemiddeld niveau of puur recreatief, dan zijn wij de vereniging voor u. Kom gerust eens kijken en/of meedoen en let op, want als u lid wordt in 2007 dan hoeft u geen inschrijfgeld t.w.v. € 15,= te betalen. BCO speelt samen met korfbalvereniging Wion in de Wion hal, op het adres: Max Planckplaats 300 te Rotterdam – Ommoord. Als er nog vragen zijn dan kunt u die natuurlijk in de hal stellen aan één van de badmintonners of u kunt op de website kijken:
www.bcommoord.nl. Ook kunt u contact opnemen met: Fons Rienstra 010 – 418 82 16 of met Roxanna van der Wal 010 – 220 47 86.

Geen opmerkingen: