zaterdag 13 oktober 2007

GEEN WONINGEN OP HET OMMOORDSE VELD

Deze week zal er extra publiciteit worden gegeven aan de rampzalige ideeën om het Ommoordse veld voor een gedeelte te gaan bebouwen.

Mocht u nog denken 'ach dat duurt nog jaren' vergis u niet! Een eenmaal genomen besluit is moeilijk terug te draaien.

Om de gemeenteraadsleden te overtuigen om niet met dit plan in te stemmen, heeft de actiegroep die opkomt voor het behoud van het Ommoordse veld de afgelopen week vele tientallen kaarten verzonden aan de raadsleden.

Dinsdagmorgen om ongeveer 10.00 uur wil TV Rijnmond opnamen komen maken op het Ommoordse veld. Een aantal bewoners zal hun zegje doen over dit stukje unieke natuur in Rotterdam. Als alles loopt zal we hopen dat het gaat lopen, zal er later op de dag een studiogesprek zijn met de wethouders Bolsius en Karakus.
  • Laat zien dat het behoud van het Ommoordse veld u aan het hart gaat en kom zoveel mogelijk om uw steun te betuigen dinsdag 16 oktober om 10.00 uur op het Ommoordse veld.

Woensdagmorgen zal de commissie Fysieke Infrastructuur, Buitenruimte en Sport ( FIBS) van de gemeenteraad over het onderwerp discussiëren.

In tegenstelling tot eerdere berichten zal de vergadering niet om 09.30 uur starten, maar om 09.15 uur in het stadhuis, kamer 7, Coolsingel 40 .


  • Het zou het fijn zijn als zoveel mogelijk bewoners uit Ommoord hun stem laten horen. U kunt natuurlijk op eigen gelegenheid gaan, maar er kan ook als groep worden gereisd. Wilt u hieraan deelnemen, dan is het de bedoeling om op woensdag 17 oktober 8.30 uur op metrostation Graskruid te verzamelen (reiskosten voor eigen rekening).

Uiteraard kunt u ook een reactie geven op

http://ommoordseveld.blogspot.com


» Ga naar de website BOO...

Geen opmerkingen: