zaterdag 13 september 2008

Lezing in het Gezondheidsinformatiepunt van Bibliotheek Ommoord.


Ontspannen door de overgang, Genezend wandelen”

Maandagavond 15 september om 20.00 uur

De overgang kan lichamelijke ongemakken met zich meebrengen, maar met inzicht in je eigen lichaamsstructuur en de daarbij behorende ontspanning en inspanning kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken.

Riekje Versteegh Wiersma Psychosomatisch Fysiotherapeut geeft een presentatie over de 5 lichaamsstructuren volgens de bio-energetica en de daarbij passende ontspanning en inspanning en de invloed daarvan op de spieren en gewrichten tijdens de overgang.
Jolanda van Dijk , verpleegkundige , Care for Women, zal tijdens de lezing informatie geven over de overgang, en antwoord geven op de vragen: “wat kan ik verwachten van de overgang” en vooral “Wat kan ik zelf doen om de overgang ontspannen door te komen”.
Er zal hierbij aandacht worden gegeven aan diverse aspecten van de overgang, onder andere:voeding, leefstijl, botontkalking, en het effect van ontspanning en beweging”.

Kaarten voor deze lezing € 2,50 zijn verkrijgbaar vanaf maandag 8 september bij de klantenservice van bibliotheek ommoord.

Gezondheidsinformatiepunt Bibliotheek Ommoord, Briandplaats 21, 3068 JJ ROTTERDAM
010 4216631

>>Ga naar website BOO.....

Geen opmerkingen: