vrijdag 24 oktober 2008

OMMOORDSE VELD MOOISTE GROENPLEK IN PRINS ALEXANDERTer gelegenheid van de presentatie van de groenvisie van de deelgemeente Peins Alexander, is er een verkiezing georganiseerd van de mooiste groenplek in de deelgemeente Prins Alexander.

7 wijken uit de deelgemeente hadden elk één plek aangewezen om genomineerd te worden als mooiste groen plek. En uit de presentaties kwam wel naar voren dat wij heel veel mooie groene plekken hebben in onze deelgemeente.

Het Ommoordse Veld kwam als winnaar uit de bus met 59% van de stemmen. Een succes voor de initiatiefneemster Mary Gerritse!

De werkgroep Ommoordse Veld had al een bestemming op het oog, n.l. een koe. Maar zo merkte Marry Gerritse bij de prijsuitreiking droog op: 'die zullen we het tuincentrum waar de waardebon van afkomstig is wel niet kunnen krijgen'.

In een interview met het AD vertelde Mary uiteraard blij te zijn met de prijs, evenals met het feit dat er de komende jaren geen woningbouw op het Ommoordse veld zal plaatsvinden. Maar ´ooit komen ze wel weer eens langs met nieuwe plannen´.

>>Ga naar website BOO.....

Geen opmerkingen: