donderdag 5 maart 2009

CURSUS SPORTIEF WANDELEN

Sportstimulering Prins Alexander start op dinsdag 3 maart 2009 vanuit het wijkgebouw Romeynshof met een nieuwe cursus Sportief Wandelen.
Deze cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen die, op een eenvoudige manier hun conditie willen verbeteren buiten in de natuur.
De cursus wordt gegeven door Mevr. T Hermans, een gediplomeerd Sportief Wandeltrainster.

Het is heel eenvoudig: wandelen in een gevarieerd tempo met vrije armbewegingen. U stapt flink door, maar raakt niet buiten adem en forceert niets.
Tijdens de training worden intensieve wandeloefeningen ingebouwd.
Daardoor kan Sportief Wandelen u op weg helpen naar een actieve leefstijl.

Een training Sportief Wandelen duurt een uur. We trainen van 10:00 tot 11:00 uur.
De trainingen starten in maart en duren tot december ( met uitzondering van de schoolvakanties en met slecht weer). We verzamelen in wijkgebouw de Romeynshof en lopen dan gezamenlijk naar het Ommoordse Veld, waar de training plaats vind. De training bestaat uit een warming-up, een stuk stevig doorwandelen, loopoefeningen, spelvormen, tempowisselingen en uitlopen.
Elke keer wandelen we ook een andere route door het Ommoordse Veld, zodat u ook nog wat van de mooie natuur meekrijgt. En natuurlijk is het behalve inspannend ook gezellig, er is altijd tijd voor een praatje.

Kledingadvies is kleding waarin u zich lekker kunt bewegen en goede loopschoenen.

De kosten bedragen € 2,- per training. Voor meer informatie kunt u terecht: T. Hermans, Gemeente RotterdamSport en Recreatie, Sportstimulering Prins Alexander
Stresemannplaats 8, 3068 JL Rotterdam, 010-45 50 200, t.hermans@senr.rotterdam.nl

>>Ga naar website BOO>>

Geen opmerkingen: