donderdag 5 maart 2009

MAKE A DIFFERENCE DAY
Op zaterdag1 november 2008 nam de deelgemeente Prins Alexander voor het eerst deel aan MADD (Make A Difference Day) met het programma:

‘MAAK HET VERSCHIL IN PRINS ALEXANDER’

met als doel de vrijwilligers in de deelgemeente te bedanken en nieuwe vrijwilligers te werven. Daarom gingen die dag vijf teams met bekende en onbekende Rotterdammers als vrijwilliger aan de slag in onze deelgemeente. Zo hielp Quintis Ristie, de interviewer van ‘Raymann is Laat’ in de vijf havens. Samen met onze dagelijks bestuurders en een aantal raadsleden, gingen bestuurders en directeuren van Sonor, SBA, MDA, SDW en Humanitas op pad om die dag vrijwilligerswerk te doen. Op 14 november was een programma over MADD 2008 te zien op de zender van TV Rijnmond bij Antenne TV. Wilt u de uitzending bekijken, ga naar: www.prinsalexander.nl of
www.antennetv.nl/read/antenne_item/id/123038/madd---make-a-difference-day

Op zaterdag 21 maart 2009 MAAKT PRINS ALEXANDER WEER HET VERSCHIL.
Die dag werft de deelgemeente Prins Alexander weer vrijwilligers voor uw vereniging tijdens MADD. Dat doen we door met bekende Rotterdammers op bezoek te gaan bij sportclubs, scouting, zorginstellingen, onderwijs en andere verenigingen. Tijdens het jongerenjaar 2009 werven we vooral jongeren als vrijwilligers. MADD 2009 wordt weer afgesloten met een groot vrijwilligersfeest ditmaal in ROC Zadkine aan de Prins Alexanderlaan 55.

De hele brief van de deelgemeente kunt u lezen door hier te klikken.

>>Ga naar website BOO>>

Geen opmerkingen: