zondag 22 maart 2009

OPBRENGST COLLECTE AMNESTY INTERNATIONALDe collecte van Amnesty International, die van 8 februari t/m 14 februari 2009 in de deelgemeente Rotterdam Prins Alexander werd gehouden, heeft € 8335,61 opgebracht. Een aantal van 64 collectanten hebben meegewerkt om dit bedrag bij elkaar te krijgen.

Het was de zevende keer dat mensenrechtenorganisatie Amnesty International een landelijke collecte hield. De collecte is voor Amnesty van groot belang. De mensenrechtenorganisatie is onafhankelijk, krijgt van geen enkele overheid subsidie, en is dus voor haar werk grotendeels afhankelijk van giften van particulieren.

De collecte was heel succesvol. De respons van het publiek was erg positief. De opbrengst was ruim 40% groter dan vorig jaar.

Amnesty dankt iedereen van harte voor de geldelijke bijdrage. Ook bedankt Amnesty alle vrijwilligers die in weer en wind hebben gecollecteerd voor hun enthousiaste inzet.

Wilt u volgend jaar ook meehelpen? Dan kunt u zich aanmelden bij Evelien Boom van het Collecteteam via e-mail collecte@amnesty.nl of telefonisch via 020-626 44 36.

Geen opmerkingen: