zondag 22 maart 2009

VRIJWILLIGERSCURSUSSENBent u actief in een bestuur? Dan zult u vast het gevoel herkennen dat er teveel wordt gesproken en te weinig wordt gedaan. Dit is namelijk een van de meest gehoorde klachten van bestuursleden van non-profit organisaties. Met effectiever besturen kunt u de vergadertijd halveren en de tijd dat u ├ęcht aan de slag bent verdubbelen..

De 3-delige training 'Effectief Besturen' is gericht op (aspirant-) bestuursleden van onder meer vrijwilligersorganisaties, buurtverenigingen en politieke organisaties. De training gaat onder meer dieper in op de rolverdeling binnen een bestuur en de voorwaarden om effectief te kunnen vergaderen. Ook is er aandacht voor uw eigen kwaliteiten en aandachtspunten als bestuurder.

Tijdens de training leert u uw tijd effectiever te besteden en uw organisatie daadkrachtiger te maken. Kijk voor meer informatie en voor inschrijvingen op www.lokaal.org.De training start dinsdag 7 april en kost 40 euro. Mensen met een minimuminkomen betalen slechts 20 euro.

LOKAAL Rotterdam, Ungerplein 2, flat 10, 3033 BR Rotterdam

T 010 - 443 30 65, F 010 - 265 58 32. E rik.verweij@lokaal.org, I www.lokaal.org

Geen opmerkingen: