zondag 21 juni 2009

HUIS KOPEN MET 25% KORTING BIJ WOONBRON


Op zaterdag 20 juni zet Woonbron van 11.00 tot 15.00 uur de deuren open van haar pas gerenoveerde appartementencomplex aan de Niels Bohrplaats in Rotterdam Ommoord. Dan zijn verschillende appartementen te bezichtigen voor (jonge) starters. Woonbron biedt de woningen onder Koopgarant-voorwaarden te koop aan. Dat betekent: 25% korting op de marktwaarde én terugkoopgarantie!

Kans voor jonge starters

De kranten staan er vol van: de woningmarkt stagneert en banken verstrekken maar mondjesmaat hypotheken. Koopwoningen zouden zo onder andere voor starters onbereikbaar zijn geworden. Jan van der Donk, manager Klant bij Woonbron: “Voor wie denkt dat een koopwoning buiten zijn bereik ligt, heeft Woonbron goed nieuws. Met de 25% korting die Woonbron kopers biedt, zijn onze woningen juist heel betaalbaar. En als je de woning weer wilt verkopen, dan koopt Woonbron deze gegarandeerd van je terug. Een zeker gevoel in deze financieel onzekere tijden”.

De woningen

In de pas gerenoveerde knikflat aan de Niels Bohrplaats heeft Woonbron verschillende drie- en vierkamerappartementen op de tweede tot en met achtste verdieping te koop. Bovendien is er een aantal splitlevelwoningen met twee of vier kamers op de begane grond en eerste etage beschikbaar. Onder Koopgarant-voorwaarden (met 25% korting) zijn er al appartementen beschikbaar vanaf€ 93.000!

De mooie woningen voldoen goed aan de huidige eisen. Zo zijn ze geïsoleerd volgens de modernste standaarden. Overal is HR++ glas aangebracht. Dat is voor isolatie nóg beter dan dubbelglas. De woningen hebben allemaal een fijn balkon met heerlijk uitzicht op een groene omgeving. Vanaf de Niels Bohrplaats en de Einsteinplaats rijd je zo naar de snelweg. Bij de flats is er voldoende parkeergelegenheid. Bovendien ligt de metrohalte praktisch voor de deur. Handig voor een avondje stappen in het centrum van Rotterdam. Via een leuke fietsroute is de Zevenhuizerplas goed te bereiken en naar de Rottemeren kun je zelfs lopen!

Koopsubsidie

Om de verkoop te stimuleren, heeft de overheid koopsubsidie in het leven geroepen. Tot een bepaald inkomen is het mogelijk nog meer voordeel te ontvangen bij het kopen van een woning.

Om in aanmerking te komen voor Koopsubsidie moet je onder andere aan de volgende voorwaarden voldoen:

- De koopsom mag niet meer bedragen dan € 163.625

- De hypotheek mag niet hoger zijn dan € 176.715

- Over de hypotheek moet de Nationale Hypotheek Garantie worden afgegeven

- Je vermogen over 2008 is niet hoger dan € 20.315 (of € 40.630 als je een

medebewoner hebt)

- De hypotheek heeft een rentevaste periode van minstens tien jaar

Kijk voor meer informatie op www.senternovem.nl/koopsubsidie

Meer informatie

Voor meer informatie over de startersappartementen in Ommoord kunt u contact opnemen VG+, het makelaarskantoor van Woonbron, telefoon 0900 - 0250.

Geen opmerkingen: