vrijdag 29 februari 2008

OMMOORDSE VELD OPEN & GROEN


Onder deze naam gaat er een werkgroep aan het werk om het Ommoordse Veld een goede toekomst te geven. De op 28 januari 2008 in het leven werkgroep heeft aansluiting gezocht en gevonden bij de werkgroep Breed Wijkbeheer van de Bewonersorganisatie Ommoord.
De Bewonersorganisatie Ommoord (BOO) zal de werkgroep facilitair ondersteunen.

Het deelgemeentebestuur is schriftelijk van de oprichting op de hoogte gebracht en tevens is daarbij de vraag gesteld om binnen niet al te lange tijd een gesprek met de werkgroep te willen hebben. Daarbij zullen de doelstellingen en eventuele plannen van de werkgroep uiteen worden gezet.

Na het succes van de actie voor een Ommoordse Veld zonder bebouwing, denkt de nieuwe werkgroep na over de vraag hoe het Ommoordse Veld een, ook op de lange termijn, mooi natuurgebied kan blijven en welke aanvullingen nog mogelijk zouden zijn. De werkgroep wil de betrokkenheid van de bewoners bij het gebied vergroten en nog meer mensen van het groen laten genieten.

In het kader van het “Groenjaar 2008” heeft de werkgroep het plan opgevat om een grote fotowedstrijd te houden van het natuurgebied Ommoordse Veld. Het Groenjaar loopt vanaf 4 maart tot oktober 2008.

Maar daar hoort u verder binnenkort meer over. Het laatste nieuws over het Ommoordse Veld kunt u altijd nalezen op de blogspot
http://ommoordseveld.blogspot.com

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.