vrijdag 19 oktober 2007

SPORTEXPERIENCE 2007

Woensdag 24 oktober vindt van 10.30 tot 15.00 uur in het Sportcentrum de Zevenkampsering (Zevenkampsering 301) de Sportexperience 2007 weer plaats.

Sportstimulering Prins Alexander heeft dit jaar weer de Sportexperience georganiseerd. Net als voorgaande jaren zal het weer een spectaculaire dag worden.
Door de financiële ondersteuning van de woningcorporaties Woonbron en Vestia Rotterdam Noord kan Sportstimulering Prins Alexander de Sportexperience weer organiseren.
Net als vorig jaar kunnen we door een goede samenwerking met Sportcentrum de Zevenkampsering ook gebruik maken van het zwembad.

Voor wie:
Het evenement Sportexperience is gratis voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Op deze sportieve dag krijgen de kinderen tijdens clinics, in diverse sporten, les van topsporters.

Aandenken
Elke deelnemer/ster krijgt een T-shirt met kleurenopdruk.

Topsporters tijdens de Sportexperience:
Ned. Honkbalteam: Zij geven een clinic in gooien, vangen en slaan.
Judo, Benjamin van Leeuwaarde: Aanstormend talent in het judo onder 100 kilo. Hij zal de kinderen de beginselen van het judo aanleren.
Ned. Waterpolo team: Zij geven de kinderen in het zwembad een clinics waterpolo.

Overige activiteiten:
Stormbaan op het water: Tijdens deze activiteit kunnen de deelnemers van de glijbaan en proberen de hindernisbaan op het water over te komen.
Schatduiken voor het Kika fonds: 2007 staat voor Sportcentrum de Zevenkampsering in het teken van het Kika fonds. Tijdens dit onderdeel proberen de kinderen zoveel mogelijk geld op te duiken voor dit goede doel.
Rope-Skipping: Allerlei vormen touwtje springen met de beste springers van Europa!

Kinderen die aan de Sportexperience mee willen doen, kunnen zich t/m vrijdag 19 oktober nog opgeven bij het onderstaande telefoonnummer.

Voor meer informatie en inschrijvingen:
Sportstimulering Prins Alexander
010-455 02 00 Rémon van Waas

Geen opmerkingen: