zondag 27 april 2008

PRESENTATIE RAPPORT OUDERENPROOF


Op woensdag 23 april j.l. hebben de deelnemers aan het project Ouderenproof Ommoord hun eindrapportage gepresenteerd. Foto's van deze bijeenkomst kunt u zien door hier te klikken.

De voorzitter van de deelgemeente, Robert Krul, nam het rapport in ontvangst nadat eerst vertegenwoordigers van o.a. een woningbouwcorporatie en MDA door een vaardige gespreksleider aan de tand waren gevoeld wat zij met de aanbevelingen zouden gaan doen.

Uiteraard heeft iedereen toegezegd om zeker met de aanbevelingen aan de slag te gaan. Maar of het ook daadwerkelijk gebeurt, daar moet natuurlijk toezicht op gehouden worden.

Acht bewoners uit Ommoord hebben zich opgegeven om als 'waakhonden' te gaan optreden. Zij zullen de komende tijd zeker de vinger aan de pols houden om te kijken of de aanbevelingen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. De realiteit is dat niet alles tegelijk kan, maar er zijn aanbevelingen die zonder veel moeite gerealiseerd kunnen worden.

Het rapport 'Ouderenproof Ommoord, een uitdaging voor iedereen' is uiteraard ook te lezen op de website van de BOO
door hier te klikken.

De website
www.seniorenommoord.nl krijgt een ander uiterlijk. De webmaster heeft laten weten dat maandag 28 april de nieuwe website in de lucht is.

>>Ga naar website BOO....

Geen opmerkingen: