zondag 27 april 2008

VERGADERING DEELRAAD AFGELAST DOOR ONTBREKEN QUORUM


De op maandag 21 april. geplande vergadering van de deelraad van Prins Alexander is niet doorgegaan. Bij het aanvangstijdstip van 19.30 uur constateerde deelraadsvoorzitter Krul, dat het vereiste quorum ontbrak. Ook om 19.45 uur waren de 13 vereiste deelraadsleden nog niet aanwezig. De griffier stelde vast dat de 12 leden van de oppositiefracties Leefbaar Rotterdam en CDA allen ontbraken in de raadsvergadering.
Van de coalitiepartijen waren 12 raadsleden aanwezig. Verder onbrak één raadslid van de coalitie met kennisgeving door ziekte.

De volgende raadsvergadering vindt volgens planning plaats op 26 mei.

INGEZONDEN BERICHT N.A.V. HET BOVENSTAANDE PERSBERICHT

Het lijkt in onze deelgemeente wel een kinderspelparadijs voor 'politici'.

Dat er wellicht 'burgers' op de publieke tribune aanwezig waren voor één van de onderwerpen op de agenda, dat vinden de dames en heren van de oppositie vermoedelijk niet zo belangrijk. In woord belijden ze wel dat ze opkomen voor de belangen van de 'burger'. Maar het lijkt er veel meer op dat ze alle mogelijk trucs verzinnen om zelf nog een poosje de pluche stoelen van een coalitie warm te gaan houden.

Het is niet ze verwonderlijk dat 'burgers' steeds minder vertrouwen in de politiek krijgen! Politiek lijkt veel meer het veilig stellen van het eigen belang, dan het belang van de 'burger' te dienen!

Misschien moeten we in onze deelgemeente ook maar een een referendum gaan houden of wij als 'burgers' het nog wel nodig vinden om een deelraad te hebben die niet als 'goede huisvaders(moeders) zorgen voor het belang van de 'burger'.

Over twee jaar zijn er weer verkiezingen en dan komen deze dames en heren weer met alle mooie beloften, ze komen zelfs naar de 'burger' toe om zo geloofwaardig mogelijk over te komen (lees een plaatsje op het pluche te verwerven). Hopelijk zullen de 'burgers' dan duidelijk maken dat ze het niet zo zien zitten met een deelgemeentelijke politici die meer denken aan hun eigen belang dan het belang van de 'burger'. Bijvoorbeeld door maar niet meer te gaan stemmen of een ongeldige stem uit te brengen.

Naam van de inzender is bekend
>>Ga naar website BOO.....

Geen opmerkingen: