zondag 26 april 2009

EXPOSITIE ROMEYNSHOF


Van 4 mei tot 29 mei 2009 is in het Romeynshof de expositie van Nel Hoogenberg te zien. Wij nodigen u van harte uit om deze expositie te komen bezoeken. Het Romeynshof kunt u vinden op de Stresemannplaats 8 te Ommoord.

Nel Hoogenberg is tien jaar geleden begonnen met het volgen van cursussen in aquarelleren. Ze volgde deze cursussen op de Rotterdamse Volksuniversiteit. Ze heeft toen lessen gevolgd in een select gezelschap bij Rein van Kralingen.

De laatste tijd is N. Hoogenberg zich gaan richten op de olieverf. Dit is natuurlijk een geheel andere manier van schilderen. Daarnaast droogt olieverf langzaam, hierdoor zijn er meer mogelijkheden om nog iets aan het schilderij te veranderen. Dit in tegenstelling tot waterverf.

De natuur is de grootste inspiratiebron van N. Hoogenberg. In olieverf schildert ze voornamelijk bloemen. In haar aquarellen is ze verschillend. U kunt denken aan schilderijen van dieren, landschappen en bloemen. Ook heeft ze meerdere portretten gemaakt.

De expositie is vrij te bezichtigen op 28 maart vanaf 15:30 en verder t/m 25 april tijdens de openingsuren van het wijkgebouw Romeynshof van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 23.00 uur. De aquarellen en olieverfschilderijen zijn te koop.Inlichtingen:

E-mail: romeynshof@senr.rotterdam.nl

Telefoon: (010) 420 40 99

Geen opmerkingen: