zondag 26 april 2009

KONINGINNEDAG IN OMMOORD


Stichting Buurtwerk Alexander organiseert samen met Brasserie “De Verandering” en de Open Hofkerk Koninginnedagviering 2009.

Heeft u na de Koninginnedagviering op tv nog geen plannen, dan nodigen wij u van harte uit om naar het Winkelcentrum Hesseplaats te Ommoord te komen. Activiteiten en spelletjes van 11:00 tot 16:00 uur. Het podium programma eindigt om 21:00 uur.

Op de Hesseplaats zullen diverse sport en spel activiteiten worden georganiseerd zoals: schminken en knutselen. We gaan ook een levensgroot schilderij maken met alle kinderen uit de buurt . Hiernaast kunnen kinderen mee doen aan een fietsversierwedstrijd en zijn er wederom springkussens aanwezig.

Voor de kinderen, volwassenen en ouderen is er een gevarieerd en uitgebreid podiumprogramma dit duurt tot 21:00 uur is mede mogelijk door de Popschool.

Voor Laurens Nijeveld wordt een terras geplaatst waar iedereen kan genieten van een kopje koffie of thee. Kinderen kunnen lekkere hapjes maken die we op het terras uitdelen.

Voor jeugdige deelnemers van de sport en spelactiviteiten, is er een strippenkaart aanwezig. Deze strippenkaart kost €1,- en is voorzien van 5 strippen, voor deze strippen kan je spelletjes of andere activiteiten doen.

De kindervrijmarkt

Geen Koninginnedag zonder vrijmarkt. Wij maken dit jaar gebruik van de parkeerplaats tussen winkelcentrum de Hesseplaats en Laurens Nijeveld.

Je kunt een plekje reserveren bij Brasserie “De Verandering” , Hesseplaats 102a.

Wij maken er samen met u een gezellige dag van!!

Meer informatie verkrijgbaar bij Beatrijs Hans, Buurthuis de Molshoop

Sigrid Undsetweg 300, 3069 BV Rotterdam.Tel: (010)-4212722>>ga naar website BOO>>

Geen opmerkingen: