zondag 26 april 2009

THEATER ROMEYNSHOF

Vrijdag 8 mei

Vroeger en Nu
Talent District Oost

‘Beleef het gevoel van vroeger’ in de Romeynshof.

Op 8 mei organiseert het leerwerkbedrijf van de Romeynshof - Talent District Oost - de activiteit “Vroeger en Nu” speciaal voor de senioren uit deelgemeente Prins-Alexander. Deze activiteit staat in het teken van de stad Rotterdam en is de eerste van een reeks dit jaar. Beleef het gevoel van vroeger opnieuw en laat u meeslepen in de Rotterdamse tijdreis van 1945 tot nu.

Weet u nog dat u uw eerste stap in de metro zette? Dat het Holland Pop Festival met honderdduizenden bezoekers in het Kralingse Bos plaatsvond? En weet u nog dat de Euromast werd gebouwd en dat de top van de Euromast er later is opgezet? Graag nemen wij u terug naar deze tijden en dit doen wij niet alleen, maar met een gastheer van Gilde Rotterdam en niemand minder dan zanger Peter Burger!


Aanvang: 13:30 tot 16:30 uur, Entree: € 2,50

Kaarten vanaf heden verkrijgbaar aan de bar in de RomeynshofZaterdag 9 mei

Back to the Disco!

m.m.v. Shaky Ground

Elke keer dat er, bij welke gelegenheid dan ook, discomuziek wordt gedraaid, wordt het een feest! Mensen gaan massaal de dansvloer op en er wordt uit volle borst meegezongen. Disco is voor velen blijvend. Klassiek van de jaren 70. Om dat heerlijke gevoel weer eens op te roepen organiseert de Romeynshof een ‘ouderwetse’ discoavond met een geweldige Soul, Funk & Discoformatie: Shaky Ground (www.shakyground.nl) Geen plaatjes draaien door een DJ deze keer, maar onvervalste livemuziek met een energieke 9-mans formatie, waaronder drie ‘beesten’ van zangeressen. Alle bekende discohits passeren de revue in een drie maal vijftig minuten durend muziekspektakel. Voor de dames is het helemaal feest: zij mogen de volgende ochtend heerlijk uitslapen, want het is dan Moederdag!Aanvang: 20.00 uur, Entree: € 7,50 (inclusief consumptiebon)

Kaarten vanaf heden beschikbaar aan het buffet van de Romeynshof

Geen opmerkingen: