zondag 26 april 2009

Op zoek naar vrijwilligerswerk in de buurt?


Stichting MDA is op zoek naar jou!

De stichting Maatschappelijke Dienstverlening Alexander (MDA) is een instantie die gratis haar diensten biedt aan alle inwoners van de deelgemeente Prins Alexander. We bieden hulpverlening, ondersteuning, informatie en advies op het gebied wonen, welzijn, zorg en inkomen.

Het Steunpunt Informele Zorg is een onderdeel van de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Alexander. Onze organisatie ondersteunt mensen zodat zij zo lang mogelijk in de eigen woon/leefomgeving kunnen blijven functioneren. Wij richten ons op het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt en/of voorkoming van isolement.


Wij hebben verschillende vrijwilligersvacatures, onder andere:

· Maatjescontact

· Rolstoelrijden

· Vervanging mantelzorg

· Zorg voor een huisdier

· Ziekenhuisbegeleiding

· Boodschappen doen

· Klussen

· TuinonderhoudWij bieden u :

ü Passende scholing en begeleiding

ü Verzekering tegen WA en ongevallen

ü Een jaarlijks terugkerend vrijwilligersuitstapje

ü Een waardevolle periode met bijzondere ontmoetingenWij zoeken:

ü Gemotiveerde vrijwilligers die affiniteit hebben om te werken met buurtgenoten, (eventueel) ook ouderen en mensen met een lichamelijke beperking.

ü Iemand die minimaal 2 uur per twee weken beschikbaar is.Heeft u belangstelling heeft voor een van bovengenoemde werkzaamheden? Neem dan contact op met Giselle Alders

Telefonisch: 010-2868100 of galders@stichtingmda.nlHet Steunpunt Informele Zorg is gevestigd aan de Thomas Mannplaats 301 in Rotterdam Alexanderpolder.

Geen opmerkingen: