zondag 26 april 2009

KOOPWONINGEN MET KORTING IN OMMOORD


Woonbron is begonnen met het opnieuw verhuren en met korting verkopen van appartementen in de gerenoveerde knikflats in Ommoord in Rotterdam. De ruime appartementen hebben een eigentijdse uitstraling en voldoen helemaal aan de eisen van nu.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een grootscheepse renovatie van vier knikflats in Ommoord. De twee eerste flats die opgeleverd worden, de Briandplaats en de Albert Schweitzerplaats, zijn bestemd voor 55-plussers. In deze flats is ook een aantal spiksplinternieuwe woningen op de begane grond te koop. De flats aan de Einsteinplaats en de Niels Bohrplaats zijn ideaal voor starters. Woonbron heeft nog een ruim aanbod van verschillende woningtypes beschikbaar

Te Woon

Woonbron biedt de appartementen in de Briandplaats en de Albert Schweitzerplaats Te Woon aan. Dit betekent dat de toekomstige bewoner zelf kan kiezen of deze de woning gaat huren of kopen. De woningen in de Einsteinplaats en de Nielsbohrplaats zijn alleen te koop. Ook in deze tijd van een stagnerende woningmarkt is dat aantrekkelijk.Jan van der Donk, manager Klant bij Woonbron Prins Alexander: “Voor wie denkt dat een koopwoning buiten zijn bereik ligt, heeft Woonbron goed nieuws. Met de 25 procent korting die Woonbron kopers biedt, zijn de woningen van de wooncorporatie juist heel betaalbaar. Wilt u de woning weer verkopen, dan koopt Woonbron deze gegarandeerd van u terug. Een zeker gevoel in deze financieel onzekere tijden”.

Renovatie

Wat gebeurde er allemaal in de flats? Het meest in het oog springende is het vernieuwde aanzicht van de flat met nieuwe galerijhekken en glaspanelen. Maar ook inpandig zijn de woningen sterk verbeterd. Zo zijn ze geïsoleerd volgens de modernste standaarden. Overal is HR++ glas aangebracht. Verder heeft elke woning nu een individuele cv-ketel. Bovendien is sprake van nieuwe keukens en zonwering. De 55-plusappartementen hebben een modern ingerichte bewonersruimte gekregen op de begane grond voor gezamenlijke activiteiten.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Woonbron Prins Alexander, telefoonnummer (010) 286 88 66.

>>ga naar website BOO>>

Geen opmerkingen: