maandag 12 mei 2008

VERBORGEN TUINEN IN ROTTERDAM


zaterdag 14 en zondag 15 juni 2008

Dankzij een groot aantal vrijwilligers is een dagje uit in het Verborgen Groen van Rotterdam voor de bezoekers een feestelijke gebeurtenis. Deze vrijwilligers zijn onder meer alle tuineigenaren die belangeloos hun tuin openstellen.

De tuineigenaar is de gastvrouw/gastheer, die graag haar/zijn groene domein aan enthousiaste bezoekers wil laten zien. Fietsende tuinliefhebbers rijden er met plezier voor om.

Nieuwsgierig naar wat hier allemaal wordt bedoeld? Kijk op:
www.verborgentuinen.nl

Op zaterdag 14 en zondag 15 juni voor de achtste keer in Rotterdam,, Verborgen Tuinen” georganiseerd.
Langs vier fietsroutes zijn meer dan 120 tuinen te bezichtigen.
De fietsroutes zijn uitgezet langs alle deelnemende tuinen en bijzondere plekken in Rotterdam.
Langs een fietsroute liggen rond de dertig tuinen. Dit is voor één dag (te) veel. Dat betekent dat het aan te raden is van tevoren een keuze te maken uit het aanbod. Een goede voorbereiding verhoogt het plezier! In de tuinengids is alle informatie te vinden, met adressen, beschrijvingen van de tuin en routeplattegronden.
Er zijn vier fietsroutes uitgezet: door het centrum en de oude wijken, Hillegersberg/Overschie-Oost/Nesselande, Kralingen/de Esch/Prin-senland en door Rotterdam-Zuid.

Voor zover bekend heeft de fietstour nog nauwelijks tuinliefhebbers naar Ommoord gelokt. Er moeten toch wel fraaie Verborgen Tuinen zijn in Ommoord!? Nu is het helaas te laat om uw tuin te tonen tijdens de aanstaande Verborgen Tuinendagen.
Hebt u interesse of vragen om in 2009 mee te werken, dan kunt u contact opnemen met
info@verborgentuinen.nl

Geen opmerkingen: